We have american pocket bully male puppy available❤/ Na voljo samček american pocket bully ❤

PUPPY PAKETKI ŽE ČAKAJO

Kot vedno se zelo radi potrudimo, da pomagamo da je začetek v novem domu, kar se da manj stresen, zato vedno pripravimo novim lastnikom in našim mladičkom nekaj, kar jim le to pomaga.

  • Zahvalili bi se radi Nekmar Pet Nutrition, na kateri hrani odraščajo naši mladički. 
  • Posebna zahvala gre Club Canima. S klubom Canima sodelujemo vsako leglo, saj nam Maja pomaga pri usmeritvah odraščanja mladičkov ter je z nami od dneva, ko se skotijo, do dneva ko odidejo v nove domove, nekateri pa izkoristijo še to, ker Maja pozna mladičke od njihovega rojstva, da se odločajo pri njih tudi za nadaljnje šolanje. Letos nas je Canima presenetil in izdelal prav posebne igračke za naše mladičke, katerih se poslužujemo že kar nekaj let, saj jih mladički obožujejo, z njimi se igrajo že od kar smo jim ponudili igrače. Poleg igrač pa so dobili mladički tudi Monstre, ki bojo igro še bolj popestrili, komaj čakamo odzive novih lastnikov. Poleg vsega bo Klub Canima priredil Zoom uro za naše nove lastnike, kjer bodo predebatirali o osnovah, na kaj vse je potrebno biti pripravljen, ko pride mladiček v dom in kaj vse lahko pričakujejo.
  • Vsak mladiček bo dobil svojo personalizirano ovratnico, narejeno v Slovenskem podjetju Loomp.
  • Radi bi se zahvalili tudi Acana Slovenia in Mr. Pet, ki so prispevali k temu, da bodo mladički imeli polne želodčke in lastniki velik nasmeh na obrazu.
  • Dodali smo še vitamine, priboljške, posteljico, konzervico, tablete za driskico,.....ter seveda dekico, ki ima vonj po mami.

....in ne nismo pozabili na nove lastnike, tudi za njih smo dodali nekaj sladkega, da bodo lahko imeli energijo za male hudičke🤣

Vsak mladiček pa seveda odide v novi dom s svojo mapico dokumentov in kratkimi navodili za mlaidčke.