We have american pocket bully puppies❤/ Imamo mladičke american pocket bully ❤

AMSTAFFI NAŠI, ŽELIMO VAM DOLGO IN ZDRAVO ŽIVLEJNJE

Najtežje se je vzreditelju posloviti od svojih mladičkov in ja prav ob vsakemu potočiš solzico, malo sreče in malo žalosti, kako pa le nebi ti si bil tisti, ki so ga prvi zagledali, ki si se jim prvi nasmejal, ko so se komaj postavljali na tačke, ti si bil tista varna točka njihovega življenja za dobra dva meseca in ja ti si tisti, kateremu je njihova mama vse to zaupala.

Vedno znova nas navduši to, ko vidimo vse te začetne korake, ko vidimo kako veliko pomeni, da jim omogočiš maksimalen, varen, stabilen in zabaven razvoj. Vse skupaj se vidi tudi po odzivih novih lastnikov. Vsak mladiček povzroči svojemu novemu lastniku kakšen sivi las, ampak jaz vsakemu odgovorim, vsaj veste da ga imaste, drugače bi bilo že prelepo.

Naši mladički, naši sončki, naši škratki, barabice, amstaffi in predvsem lumpi, obljubimo da smo se potrudili da smo vam našli najboljše domove, kar ste jih lahko dobili in vem, da boste obdani z pekomerno ljubeznijo, pozornostjo in veseljem zato uživajte svoje življenje, ponagajajte svojim lastnikom (ne preveč, da ne bomo potem mi slišali vsega) in predvsem bodite zdravi in ponosni predsatavniki pasme ameriški staffordshirski terijer

Novim lastnikom pa sporočamo......NIKOLI NI PREVEČ SLIKIC :P

ameriški stfford mladilčki