We have american pocket bully male puppy available❤/ Na voljo samček american pocket bully ❤

AMERIŠKA STAFFORDKA NALA IŠČE DOM

Navadno ne pišemo takšnih objav ampak tukaj gre za psičko, vzreje naših zelo dobrih prijateljev ter zares dobrih in srčnih vzrediteljev, katere mladičke smo tudi sami večkrat obiskali in jih crkljali, poleg tega pa zelo dobro poznamo tako mati kot očeta Nale, katera sta zares super stafforda s stabilnim karakterjem. Njena odgovorna vzrediteljica je zapisala sledeče o Nali:

Nala je stara je šest let, sterilizirana, vajena bivanja v notranjem domu. Je izredno pametna, se razume z drugimi psi (razen nekateri manjši psi) in mačkami. Je zdrava, ataxia clear. Ima rodovnik, lepo naučena, navajena bivanja z otroki.

Res, res isčem dober dom za njo. Lastnikom je hudo, ampak je taka situacija, da zelijo psu najbolje. Vesela sem, da so se obrnil name, da poiščemo dober dom. Sama psičko obiskujem veckrat letno in vem, da je stabilna psica, ki se razume z mojimi psi. Išče se dom za izključno notranje bivanje.

Če si se našel v zapisu in bi psički rad ponudil dom ali imaš več vprašanj o njej nas prosim kontaktiraj, kjer bi bilo zelo lepo če zapišeš še kakšen stavek o sebi oziroma družini.